توسعه فردی - مدیریت زمان، انرژی و تمرکزتوسعه فردی - بهره‌وری و افزایش عملکردتوسعه فردی - توانا بود هر که عادت کندتوسعه فردی - من می توانم صد مرتبه مهم تر از هوش و استعداد است!توسعه فردي - ناراحتي‌ها نتيجه‌ي از دست دادن فرصت‌هاستتوسعه فردی - برای قدرتی بیشتر به آرامشی عمیق تر نیاز دارید.توسعه فردی - اضطراب، نتیجه فقدان کنترل، سازماندهی، آماده سازی و اقدام است.

خانه / دسته‌بندی نشده / دیوید الن کیست؟

دیوید الن کیست؟

دیوید الن

دیوید الن

دیوید الن متولد ۲۸ دسامبر ۱۹۴۵ به عنوان مشاور و ابداع کننده روش مدیریت زمان به نام بهره وری بدون استرس یا جی تی دی  (GTD) شناخته می‌شود. او در زمینه بهره وری سازمانی و شخصی فعالیت‌های ارزشمندی انجام داده است. تحقیقات بیست و پنج ساله اش در زمینه مدیریت و سابقه کار به عنوان مدیر عامل برخی از بزرگترین موسسات و سازمان‌های جهان باعث شده که در لیست ۵۰ نفر مهم جهان از نظر مجله Fast Company قرار بگیرد. دیوید برنامه‌های جامعی در مورد مدیریت استرس و زمان، قدرت تمرکز و دید منسجم و روش‌های مدیریت عملکرد سودآور ارائه داده است.

دیوید الن به عنوان مشاور و سخنران شرکت‌هایی مانند Citigroup، General Mills، دانشگاه استانفورد، New York Life، مایکروسافت و ارتش آمریکا فعالیت داشته است. او هنوز هم سمینارهای مربوط به روش مدیریت زمان خود را برای مخاطبانی در آمریکا، آسیا، اروپا و کره جنوبی برگزار می‌کند.

دیوید موسس و رئیس شرکت دیوید الن است، کسی که سمینارهای الهام بخشش، مواد آموزشی و محصولات اجرایی‌اش در اختیار افراد و سازمان ها قرار می‌گیرد. او از مدل جدیدی به نام بردن در کار و تجارت زندگی استفاده می‌کند. دیوید به نوشتن مقالات مربوط به مسائل مهم روزانه از کار گرفته تا زندگی ادامه می‌دهد او با همسرش، کاترین در اوجایی، کالیفرنیا زندگی می‌کند.

روش دیوید الن در بهره‌وری بدون استرس

دیوید الن برای اولین بار این روش را در کتابش به نام Getting Thing Done: The Art of Stress-Free Productivity مطرح کرد. این کتاب ابتدا در سال ۲۰۰۱ چاپ شده و نسخه اصلاح شده اش در سال ۲۰۱۵ همراه با تغییرات در فناوری اطلاعات و تحقیقات علمی بیشتر در مورد عملکرد ذهن، عرضه گردید.

روش دیوید الن در بهره وری بدون استرس

GDT سیستمی بسیار کامل با اجزای تشکیل دهنده مشخص است: جریان کار، برنامه ریزی طبیعی پروژه و تمرکز عمودی. دیوید الن بهتر از هر کس دیگری می داند که GTD چیست و تعاریف زیر را برای اجزای این سیستم برشمرده است:

GTD مخفف سه کلمه Getting Things Done است، سیستمی که سعی دارد کار و زندگی را مدیریت کند.

ایده مربوط به این سیستم به سمینار سال ۱۹۸۳ بازمی گردد که در آن هزاران کارگزار در لاکهید جمع شده بودند. دیوید در حال تحلیل و ارتقای تکنیک‌ها و اصولی بود که ما امروزه به آنها GDT می‌گوییم، روشی قدرتمند برای مدیریت تعهدات، اطلاعات و ارتباطات. این سیستم نوآورانه نتیجه بیش از بیست سال مشاوره، آموزش خصوصی و برنامه های سازمانی است که دیوید با بیش از نیم میلیون نفر در جهان آزموده است.

GTD در مدیریت و بهره‌وری شخصی برای مهمترین و باهوش ترین افراد کار کرده است.

با استفاده از این سیستم می‌توانید با شفافیت متمرکز شوید، جهان را از دیدگاه بهینه ببینید و تصمیمات درستی با اطمینان بگیرید. GTD سیستمی بسیار کارآمد، ساده و گام به گام برای رسیدن به بهره‌وری است. این سیستم شامل موارد زیر است:

  • جمع‌آوری هر چیزی که توجه‌تان را جلب می کند.
  • تعریف مجزای چیزهای قابل توجه همراه با نتایج و گام‌های بعدی که برای هر ایده یا فعالیت باید برداشته شود.
  • آماده سازی یادآورها و اطلاعات به روشی مناسب در دسته‌های مجزا بر اساس چگونگی و زمان دسترسی به آنها.
  • به روزرسانی شش قلمرو تمرکز بر روی الزامات (اهداف، دیدگاه، امتیازات، مناطق تمرکز، پروژه ها و عملیات).

دیوید الن ابداع کننده روش GTD

استفاده از GTD باعث می‌شود که اعتماد به نفس‌تان افزایش پیدا کند و انرژی خلاقانه زیادی را آزاد نمایید. این سیستم به اصول پایه بهره‌وری پایبند است، در حالیکه آزادی عمل زیادی در مورد نحوه انجام امور به ما می‌دهد. تنها راه مناسب برای انجام GTD مدیریت صحیح امور و سرمایه گذاری حداقل توجه و انرژی واقعی برای آن است. آموزش به هزاران نفر در محل کار در مورد شغل شان باعث شده که روش GTD روشی فوق العاده برای کار کردن (و زندگی کردن) با دست یابی به بهترین نتایج ممکن باشد.

دیوید الن می‌گوید:

بیشتر افراد سعی می کنند که از قوای ذهنی خود به عنوان رویه نظامندشان استفاده کنند یعنی مسائل بر اساس احساس آنها اهمیت می‌یابد. تا بحال کسی را ندیدم که بگوید از اینکه بنشیند و فهرستی را آماده کنید احساس خوبی پیدا نمی‌کند. تا زمانی که فقط به نوشتن برنامه‌ها اکتفا کنیم هیچ تغییری ایجاد نخواهد شد. لازم است که خلاق و فعال باشید.

مغز شما جایگاه ایده‌هاست و قرار نیست که با ایده‌های از قبل مطرح شده پر شود. پس بهتر است وقتی که احساس استرس و خستگی می‌کنید چالش‌های پیش روی خود را بنویسید و برایشان برنامه‌ریزی کنید.

خیلی زود حالتان بهتر می‌شود زیرا متوجه می‌شوید که همه چیز آنقدرها هم بد نیست. و به دنبال روش‌هایی برای مساعد کردن اوضاع خواهید بود زیرا دیگر نگران نیستید.

روش دیوید الن در کنترل و تسلط بر جریان کار یکی از ارکان مدیریت زمان، انرژی و تمرکز است و ما در محصول آموزش مدیریت زمان، انرژی و تمرکز به تفصیل به توضیح این روش پرداخته‌ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *